مهمترين منابع پروتئين حيواني ، ويتامين ها و اسيدهاي چرب ضروري در تغذيه انسان خصوصاً در کودکان، شير و فرآورده هاي لبني مي باشند. در اكثر كشورهاي دنيا از جمله ايران مهمترين منبع توليد شير، گاو است. شير و فرآورده هاي آن در صنعت غذايي دربرگيرنده محصولات زيادي از جمله پنير، ماست ، خامه و . . . است. شير در اصل  ترشح طبيعي غدد ي تمام داران است كه هدف ترشح آن در طبيعت ، تغذيه نوزاد حيوان مي باشد.


لبنيات شامل: شير، پنير، کشک، دوغ و. مي باشد. لبنيات را مي توان از جمله دسته ي مواد غذايي محبوب در بين ايراني ها دانست چرا که همراه با تناول غذا، بر سر سفره ي رنگين مي توان ديد. لبنيات، حاوي پروتئين و کلسيم فراوان بوده و مواد مغذي شامل فسفر، نياسين، ريبوفلاوين و ويتامينهاي DوA را براي بدن تأمين مي‌کنند. 


هنوز اثر کلسيم بر روي خطر بيماري قلبي به طورکامل مشخص نشده است، اما کساني که کلسيم کمتر از نياز روزانه مصرف مي‌کنند، بيشتر از ديگران مبتلا به پرفشاري خون‌ مي‌شوند و در نتيجه توصيه ميشود که از غذاهاي حاوي کلسيم، به مقدار نياز استفاده شود.



فوايد و عوارض استفاده نکردن لبنيات


فوايد مصرف لبنيات برهيچ کس پوشيده نيست همينطور عوارض نخوردن اين گروه مواد غذايي؛ البته براي همه افراد نخوردن لبنيات مضر نيست همانطور که براي همه مفيد نيست. در ادامه اين بخش از سلامت نمناک به بررسي تغييراتي خواهيم پرداخت که بعد از قطع مصرف لبنيات در بدن مي افتد.


استفاده نکردن ونخوردن لبنياتباعث چه تغييراتي در بدن مي شود.



  • با نخوردن لبنيات استخوانهايتان ضعيف ترمي شوند


شير سرشار از کلسيم، پروتئين ، ويتامين D و ساير مواد معدني است که براي استحکام استخوانها اهميت دارند. بيشتر رشد استخواني شما در کودکي و نوجواني اتفاق مي افتد، ولي هيچ وقت نياز به مستحکم نگه داشتن آنها از بين نخواهد رفت. اگر شما رژيمي بدون لبنيات داريد ،بايد دنبال راهي بگرديد که مواد مغذي از دست رفته را جبران کنيد.



  • لبنيات و تاثير آن بر فشار خون


حتي اگر کلسيم به بالاترين ميزان رسيده است، شير غني از پتاسيم است که با افزايش احتمالي فشار خون که از اثرات سديم است، مبارزه مي کند. رژيمي که براي کاهش فشار خون تنظيم مي شود و بدون مصرف هيچ دارويي فشار خون کنترل مي کند، به مردم پيشنهاد مي دهد ميوه، سبزيجات و لبنيات مصرف کنند.



  • تغيير وزن بدن با استفاده نکردن لبنيات


اگر براي کاهشوزن از رژيم بدون لبنيات پيروي مي کنيد ، مراقب باشيد.اگرچه لبنيات کالري بالايي دارند(مانند پنير و بستني) در عوض تحقيقات ثابت کرده است که شير باعث احساس سيري مي شود و کمک مي کند وزن مناسبي را حفظ کنيد.


 


پس از حذف لبنيات از رژيم غذايي چه اتفاقي در بدن رخ مي دهد


 



  • ممکن از مشکل عدم تحمل لاکتو در شما بدتر شود

  • با استفاده نکردن از لبنيات  کمتر احساس نفخ مي کنيد

  • داشتن رژيم درست در استفاده کردن و نکردن لبنيات خطر ابتلا به سرطان را کاهش مي دهد 


 


رئوس برنامه هاي توسعه اي مربوط به گروه پژوهشي صنايع لبني



  1.  استفاده پايدار از منابع موجود در محيط و همچنين استفاده از پتانسيل عظيم بيوشيميايي موجود در ميكروارگانيسم ها ، گياهان و يا اجزاء تشكيل دهنده آن ها به منظور حفاظت و بهبود محيط

  2.  مطالعه و بررسي در خصوص امكان جايگزيني مواد اوليه مورد استفاده در بعضي صنايع با موادي كه عمدتاً پس آب صنعتي  به شمار مي روند.

  3. دسترسي به توان به كارگيري متدهاي سريع جهت تشخيص و تخمين آلودگي مواد غذايي و جيره غذايي براي اطمينان از  سلامتي و كيفيت مواد اوليه توليدي در داخل و يا وارداتي با استفاده از روش هاي بيوتكنولوژي.

  4. راه اندازي و تاسيس رشته بيوتكنولوژي غذايي و تربيت نيروي انساني ماهر به منظور تأمين نياز كشور.



اهداف و عملكرد برنامه هاي آتيپژوهشي فرآورده هاي لبني رامي توان به صورت زير طبقه بندي كرد :


 الف) استفاده بهينه از استعدادهاي بالقوه توليد شير در كشور 


 ب)تحقيق و بررسي پيرامون بهينه سازي فرآيندهاي توليدي موجود صنايع لبني


ج) استفاده مناسب از فرآورده هاي جانبي صنايع لبني


 د)تحقيق پيرامون توليد محصولات جديد و نوآوري در صنايع لبني 


ه)تحقيق پيرامون استفاده از شير و فرآورده هاي لبني در ساير بخش هاي صنايع لبني


 پيشنهادات براي بهبود عملکرد فعالين در حوزه صنايع لبني:



  1. ساخت و طراحي دستگاه هاي مورد نياز صنايع لبني :

  2.   همكاري مستقيم با بخش هاي تحقيق و توسعه صنايع لبني :

  3.  ايجاد ارتباط و تبادل آخرين اطلاعات با مراكز علمي تحقيقاتي دنيا در صنايع لبني:


دسترسي به ضدعفوني کننده کاملا موثر و قابل اطمينان در صنعت توليد مواد غذايي يک از دغدغه هاي مسئولين فني و مديران توليد است. ضمن اينکه هزينه تهيه چنين ضد عفوني کننده اي نيز از اهميت ويژه اي نزد توليد کنندگان برخوردار است.


اکسيدين (OXCIDINE) يک ضدعفوني کننده سطح بالاي کاملا شناخته شده است که تمام مزاياي يک ضدعفوني قابل اطمينان را بر اساس تاييديه سازمان غذا و داروي کشور (سيب سبز سلامت) دارد و مطابق با استانداردهاي بين المللي FDA و EPA برپايه پراستيک اسيد (PAA) فرموله شده. ويژگيهاي منحصر به فرد اين ضدعفوني کننده از قبيل عدم ايجاد طعم و بوي ناخواسته در محصولات غذايي و وسيع الطيف بودن آن در مواجهه با پاتوژنهاي غذايي و سرعت اثر فوق العاده آن و بسياري ويژگيهاي مناسب ديگر باعث گسترش روزافزون استفاده از آن در اين صنايع گرديده است.



موارد استفاده و توضيحات:


الف: در فرايند CIP مخازن نگهداري، حمل و تحويل شير


ب: مسيرها و خطوط در تماس با شير سرد (لوله کشي هاي انتقال شير، تانکها و مخازن و …)


ج: مسيرها و خطوط در تماس با شير گرم (پاستوريزاتور، پليت و …)


جهت دريافت راهنماييهاي لازم و اطلاع از جزييات کامل کاربرد محلول ضد عفون کننده سطح بالاي اکسيدين، خواهشمند است با واحد فني اين واحد توليدي تماس حاصل فرماييد. و جهت خريد محصول بر روي فروشگاه کليک نماييد. جهت مشاهده منبع اصلي به سايت www.aralshimi.com مراجعه نماييد.


 منبع اصلي: aralshimi.com


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
عکس آقای خامنه ای

آخرین جستجو ها

Jenn Justin John اَمُرداد تور Annie art Devin Josh Monique Nancy